Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بیمه ایران می‌گوید دفاتر نمایندگی‌ها لاجرم باید خود را برای ارایه خدمات آنلاین به‌روز کنند ما هم تلاش می‌کنیم این پروسه به‌گونه‌ای انجام شود که شغل افراد از بین نرود.

محسن پورکیانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تصمیم بیمه ایران در جهت آنلاین شدن نمایندگی‌های دفتر بیمه، اظهار کرد: بیمه ایران مخالف استارت‌آپ‌ها نیست یعنی هیچ‌کس توانایی این را ندارد در برابر افکار و تکنولوژی‌های جدید مقاومت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال تکنولوژی‌های جدید می‌آیند و این قابلیت را هم دارند که مشتریان را به خود جلب کنند. بنابراین بدیهی است که همه شرکت‌ها و بنگاه‌ها و سازمان‌ها باید خود را با شرایط جدید تطبیق دهند و تلاش کنند که در همان جهت حرکت کنند. بنابراین ما مخالفتی با آنلاین شدن پروسه‌های مربوط به دفاتر بیمه نداریم.

وی در پاسخ به اینکه اکنون بسیاری از نمایندگی‌ها نسبت به برخی بازاریابی‌های آنلاین و از آن گذشته آنلاین شدن نمایندگی‌ها ابراز نگرانی می‌کنند، بیان کرد: این نگرانی‌ها را ما هم درباره نمایندگی‌ها داریم و به همین جهت در بحث استارت‌آپ‌ها و فروش الکترونیک به دنبال آن هستیم که امور را از طریق نمایندگی‌ها سازماندهی کنیم تا نمایندگی‌های بیمه ایران که قشری عظیم و زحمت‌کش هستند و ۸۳ سال با بیمه ایران همراهی کردند متضرر نشوند.

او در پاسخ به اینکه به گفته کارشناسان، آنلاین شدن پروسه‌ها منجر به آن خواهد شد که بسیاری از مشاغل در دفاتر نمایندگی‌ها از بین برود، گفت: تمام تلاش ما این است که چنین اتفاقی نیفتد و مشاغل ایجاد شده حفظ شوند. هرچند که به هر حال تاکید می‌کنم نمی‌توانیم در برابر این پدیده مقاومت کنیم ولی به دنبال حفظ منافع افراد شاغل در دفاتر بیمه هستیم.

مدیرعامل بیمه ایران ادامه داد: البته به نظر نمی‌رسد در همه رشته‌های بیمه بشود بصورت تمام و کمال از فروش الکترونیک استفاده کرد. به هر حال به نیروی انسانی هنوز هم نیاز هست خصوصا در فروش بیمه‌های عمر که مراحل مختلفی هم دارد. در بسیاری از رشته‌ها این چنین است که فقط بخشی از کار می‌تواند به صورت الکترونیک انجام شود و باقی بخش‌ها باید توسط افراد صورت گیرد. از جمله این بخش‌ها بازاریابی است. این بخش نیاز به مفاهمه رودررو دارد که در آن نیاز به تعامل فروشنده و خریدار است و انجام آن توسط سیستم امکان پذیر نیست.

به گزارش ایسنا، به دنبال راه‌اندازی بازاریابی‌های آنلاین بیمه توسط برخی استارت‌آپ‌ها بسیاری از دفاتر فروش بیمه این نگرانی را مطرح کردند که چه سرنوشتی در انتظار دفاتر خدمات حضوری است؟ دفاتری که به گفته کارشناسان سیستم خرید و فروش آن‌لاین می‌تواند حیات آن‌ها را به مخاطره بیاندازد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۵۶۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد