Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، طبق آمار میزان نفوذ بیمه در سال 95، در مقایسه با سال ماقبل آن (1394) حدود 6 درصد افزایش داشته است.

هر اندازه نفوذ بیمه در جامعه با افزایش بیشتری همراه شود، به همان میزان شاهد رونق اقتصادی، رفاه اجتماعی و امنیت اقتصادی فزاینده تری خواهیم بود و در نقطه مقابل عدم استقبال از این صنعت می تواند امنیت اقتصادی ، رفاه و رونق عمومی کشور را تحت الشعاع خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ابعاد حائزاهمیت و برجسته بیمه، به سرمایه‌گذاری معطوف می شود که در سایه افزایش تعداد بیمه شدگان در کشور ایجاد شده و طبیعتاً در جامعه ای که سرمایه گذاری تقویت می شود، فرآیند توسعه اقتصادی نیز با سرعت و شتاب هر چه بیشتری همراه خواهد شد.

برخی کارشناسان معتقدند به موازات توسعه بیمه، پس اندازها نیز حجیم تر و وسیع تر خواهند شد و قطعاً در چنین مسیری به توفیقات ارزنده‌تری در حفظ ثروت ملی نائل خواهیم شد.

منصور نجاتی کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه، در ارتباط با جایگاه صنعت بیمه در ایران در مقایسه با دیگر کشورهای جهان گفت: تحقیقات و ارزیابی‌های انجام شده در سال 95 ،نشان می دهد از حیث ضریب نفوذ بیمه، ایران در رتبه 62 و از منظر سرانه حق بیمه که سه میلیون و 500 هزار تومان برآورد می شود، در جایگاه 68 جهان قرار دارد.

کارشناس اقتصادی گفت: میزان صدور بیمه نامه های سال 95 در مقایسه با سال قبل آن، قریب به 15 درصد رشد داشته که با چنین اوصافی می‌توان گفت برای بیش از 58 میلیون نفر بیمه نامه صادر شده که البته از این میان برخی از بیمه ها ضروری و اجباری است و برخی دیگر (علی‌رغم اهمیت و نقش نافذی که در پوشش خسارات احتمالی ایفا می کند) از حیث قانونی ضرورتی برای آن تعریف نشده است.

نجاتی گفت: عمده بیمه نامه های صادر شده مشمول بیمه هایی همچون شخص ثالث، مازاد، حوادث رانندگی، بدنه اتومبیل و ...می شود که مجموعاً 82 درصد بیمه ها را به خود اختصاص داده است.

محقق و پژوهشگر اقتصادی عنوان کرد: در این میان، صدور بیمه نامه هایی همچون درمان، عمر، آتش سوزی حدود عددی معادل 5/4 تا 5/5 درصد را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد اکنون 31 شرکت بیمه در ایران فعالیت می‌کنند که با احتساب سه شرکت بیمه خارجی فعال در کشور، این عدد و رقم به 34 بیمه افزایش پیدا می‌کند.

نجاتی گفت: یکی از ملاحظاتی که مردم برای برخورداری از پوشش بیمه ای مد نظر قرار می‌دهند به حق بیمه پرداختی معطوف می‌شود که به دلیل محدودیت های معیشتی و اقتصادی که برخی با آن مواجه هستند، رغبت چندانی به آن نشان نمی دهند.

محقق و پژوهشگر اقتصادی گفت: در طول سالیان اخیر اقبال عمومی نسبت به برخورداری از بیمه افزایش یافته اما همچنان با نقطه مطلوب فاصله بسیاری داریم که انتظار می رود با این روندی که شاهد آن هستیم، دایره وسیع تری از افراد و گروه های اجتماعی خود را در معرض بیمه و خدمات مرتبط با آن قرار دهند.

حضور بیش از33 هزار نمایندگیِ فعالِ بیمه در کشور

امیر صداقتی، محقق و پژوهشگر اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار بورس،بانک و بیمهدر ارتباط با تعداد نمایندگی های بیمه در کشور از حیث کمیت و تکثر،گفت: طبق آمار حدود 33 هزار و 400 نمایندگی عمومی در کشور فعالیت می‌کنند که این عدد و رقم در خصوص نمایندگی های عمر بیش از 10 هزار نفر و تعداد شعب بیمه نیز در مجموع یک هزار و هفتاد و نه شعبه برآوُرد می شود.

وی افزود: صنعت بیمه در دو حوزه بیمه زندگی و بیمه غیرزندگی تقسیم بندی می شود که در سال گذشته سهم بیمه های غیرزندگی در کل کشور حدود 87 درصد برآورد شده و بیمه های غیرزندگی نیز عدد 13 درصدی را به خود اختصاص داده اند.

صداقتی گفت: با در نظر گرفتن ضریب بیمه‌های زندگی در جهان (55 درصد) به عمق و فاصله جدی میان ما و سایر کشورها پی خواهیم برد . از سوی دیگر در بخش صدور بیمه نامه در کشورهای توسعه یافته نیز بیش از 95 درصد از صدورها به بیمه های غیر زندگی معطوف می شود.

محقق و پژوهشگر اقتصادی بیان کرد: در صورت اجباری نبودن برخی بیمه‌ها همچون شخص ثالث، ضریب کمی بیمه در کشور با اُفت و کاهش محسوسی مواجه می‌شد و با عنایت به ضرورت تعریف شده برای چنین بیمه هایی بخشی از این اعداد و ارقام با لحاظ شدن بیمه های اجباری احصاء شده است.

محقق و پژوهشگر اقتصادی تصریح کرد: طبق اخبار منتشر شده در سال 95، قریب به 28 هزار میلیارد تومان حق بیمه دریافت و 59 میلیون فقره بیمه نامه صادر شده است.

وی افزود: این ارقام، نوید بخشِ حرکت رو به جلو در صنعت بیمه کشور است که البته برای حصول توفیقات حداکثری باید نسبت به رفع نواقص و کاستی های موجود، با تدابیرِ سازنده تری اتخاذ شود.

محقق و پژوهشگر اقتصادی گفت: از حیث ضریب نفوذ بیمه، آمارها رقم 18/2 را نشان می دهد و این در شرایطی است که متوسط میانگین نفوذ بیمه در جهان بر اساس آنچه نشریات معتبر جهانی منعکس کرده اند، بیش از 6 درصد است که این اعداد، موید این ضرورت است که علی‌رغم رشد ضریب نفوذ بیمه بعد از جنگ تحمیلی، همچنان باید برای افزایش فزاینده تر نفوذ بیمه در ایران، تلاش های لازم مد نظر قرار گیرد.

وی افزود: ضریب نفوذ بیمه در تمامی شهرها و استان های کشور یکسان نیست و در هر نقطه ای به فراخور شرایط و جمعیت ساکن در آن، متفاوت است.

محقق و پيوهشگر اقتصادی در خاتمه یادآور شد: بیشترین ضریب نفوذ بیمه متعلق به شهر تهران است که به هر ترتیب با عنایت به موقعیت خاص پایتخت، این ضریب، غیر منتظره و تعجب آور نیست، اما باید تلاش شود در تمامی نقاط کشور، ضریب نفوذ با افزایش هر چه بیشتری همراه شود که به تبع هر آنچه شاهد توسعه بیمه در کشور باشیم به همان میزان امنیت و پشتوانه اقتصادی خانوارهای ایرانی با انسجام افزون تری توأم خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۸۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

به گزارش خبرنگار مهر، جواد کریمی ثابت با اشاره به برگزاری سی‌امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان اظهار کرد: این کنفرانس در روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه در اصفهان برگزار می ود.

وی گفت: در حال حاضر بیش از ۵۰۰ مقاله برای کنفرانس ارسال شده و ۵۰ دانشگاه در فرآیند داوری مشارکت داشتند، همچنین ۱۶ میزگرد فنی و بنرهای تخصصی برای پوشش تمام ابعاد فناوری‌های هسته‌ای تدارک دیده شد.

رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه ۱۰۰ سخنران از مقالات برای سخنرانی‌های علمی انتخاب شد، تصریح کرد: در میزگردهای تخصصی ۸۰ سخنران علمی داریم و دانشمندان از کشورهای ۵ قاره و بیش از ۵۰ نفر فعال در مجموعه هسته‌ای میهمان داریم.

وی هدف از برگزاری این کنفرانس را آشنایی صنعت با آخرین پژوهش‌ها اعلام کرد و گفت: دانشجویان موضوعات اولویت کشور را در دستورکار قرار دهند، از صنعت هسته‌ای و دانشگاه‌های کشور و دانشجویان حوزه هسته‌ای برای همه حوزه‌ها حضور دارند.

کریمی ثابت با بیان اینکه در این کنفرانس تحقیقات پژوهشگران در ۴ بخش محتوایی ۱۳ گانه ارائه می‌شود که سخنرانان خارجی نیز حضور مؤثر دارند، گفت: همچنین میزگردهای تخصصی با بیش از ۸۰ سخنران از دانشگاه و صنعت و با حضور پژوهشگران خارجی صورت می‌گیرد و یکی از پنل‌های تخصصی به همین موضوع اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه برگزاری اولین کنفرانس با هدایت‌های ریاست سازمان و همکاری مدیر کل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد، ابراز کرد: نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای برای دانشجویان و پژوهشگران انجام شد و یکی دیگر از محورهای ارائه محتوا، پوسترها هستند که به مدت ۳ روز، در ۴ سالن در بازه زمانی صبح و عصر تدارک دیده شده و نشان از استقبال بالا و بلوغ صنعت هسته‌ای کشور است، موضوعاتی که در این همایش مطرح می‌شود از معضلات تمامی کشورهای دنیاست.

به گزارش مهر، این کنفرانس با محوریت کاربرد پرتوها، راکتورهای هسته‌ای، فیزیک هسته‌ای و شتاب‌دهنده‌های ذرات، اندازه‌گیری تشعشعات، انرژی همجوشی و پلاسما، چرخه سوخت هسته‌ای ایزوتوپ‌های پایدار و رادیو اکتیو، ایمنی و امنیت هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، فناوری کوانتمی، آموزش هسته‌ای، حکمرانی هسته‌ای و تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای برگزار می‌شود.

کد خبر 6097097

دیگر خبرها

  • حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • مدیران خودرو 777، میزبان سران اقتصادی آفریقا و ایران
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • چند دامنه فارسی به ثبت رسیده است؟